AVG představuje výkonné rozhraní sociálních medií

MultiMi™ vychází z beta verze a představuje bezpečný a chytrý způsob, jak spojit lidi

AMSTERODAM, 17. července 2012 – AVG Technologies (NYSE: AVG), vedoucí poskytovatel internetové a mobilní bezpečnosti pro 114 milionů aktivních uživatelů, dnes oznámil, že bezplatná aplikace MultiMi™ vystoupila z testovací beta verze a představuje bezpečný a chytrý nástroj pro všechny, kdo chtějí efektivně spravovat své sociální sítě online.

MultiMi je rozhraní sociálních médií, které pomáhá lidem zůstat v kontaktu s těmi, na nichž jim záleží. Ať se jedná o Facebook, Gmail, Twitter nebo jakoukoli jinou sociální platformu, MultiMi umožňuje zůstat v kontaktu prostřednictvím jednoho kliknutí. Uživatelé mohou přetahovat tweety do emailů, zatímco aktualizují svůj status na Facebooku, nebo přesunují fotky z emailu na Flickr nebo Picasu. Nejenže Multimi pomáhá uživatelům jednotlivé kanály snadno spojit, ale především chrání uživatele při jejich aktivitách online prostřednictvím renomované technologie AVG LinkScanner®.

Post-beta verze MultiMi má za sebou rok práce na vylepšování výkonu a vytváření nových funkcí, na něž nám nápady posílalo mnoho zaangažovaných uživatelů sociálních médií, řekl Eidan Apelbaum, ředitel Zbang It a tvůrce MultiMi, naši testeři odvedli velký kus práce, když nám poskytli přesně takový feedback, jaký potřebovali vývojáři, aby dokázali platformu zhodnotit, aktualizovat a pozvednout v porovnání s konkurenčními řešeními.

Zlepšení, které přineslo testování beta, jsou následující:

• Velké estetické úpravy
  • Uživatelská úprava stránek
  • Schopnost editovat a ukládat fotografie z nejrůznějších zdrojů
  • Vestavěná čtečka RSS
  • Podpora pro Google Reader
  • Podpora aplikace Pocket (dříve Read It Later)
  • Vestavěný prohlížeč Chromium, který pomohl zvýšit výkon, namísto prohlížeče Internet Explorer

Jak lidé tráví více času na internetu a využívají nejrůznějších platforem ke vzájemné komunikaci, neustále hledáme cesty, jak to vše usnadnit, zlepšit a zároveň uživatele ochránit, řekl J.R. Smith, CEO AVG Technologies, s Multimi nabízí AVG nástroj, který vám pomůže vytěžit ještě více z Facebooku, Gmailu, Twitteru, Linkedlnu a dalších sítí. Ať už uživatelé chtějí komentovat, tweetovat, sdílet fotky z dovolené nebo zajímavé obrázky, MultiMi tento proces zrychlí a zabezpečí. S bezpečnostní technologií AVG LinkScanner dokáže MultiMi ochránit osobní informace o uživateli i od těch nejnebezpečnějších online hrozeb.

MultiMi je dostupný zdarma ke stažení pro Windows® na www.MultiMi.com a podporuje široké spektrum služeb včetně:

• Email -- Gmail, Yahoo, Hotmail, PoP3 and IMAP
  • Sociální média-- Facebook, Twitter, LinkedIn
  • Kalendáře -- Facebook, Google
  • RSS -- Google Reader a Pocket
  • Fotografie -- Picasa, Facebook a Flickr
  • Média -- YouTube
  • Docs -- Gdocs, Box.net
  • Chat -- Gtalk a Facebook

Pro získání dalších informací navštivte jednu z následujících stránek:
Více o MultiMi: www.youtube.com/MultiMi
MultiMi na AVG.com: www.avg.com/MultiMi
MultiMi na Facebooku: www.facebook.com/AVGFree
MultiMi na Twitteru: www.twitter.com/MultiMi
Stáhněte si tiskové materiály s logy a screenshoty na: www.multimi.com/AboutPress.aspx

Posláním AVG je zjednodušit, optimalizovat a zabezpečit zážitek na internetu, poskytnout klid mysli propojenému světu. Výkonný a snadno použitelný AVG software a služby online poskytují uživatelům kontrolu nad jejich prací na internetu. Výběrem AVG softwaru a služeb se uživatelé stávají součástí důvěryhodného globálního společenství, které těží z vlastních síťových výhod, vzájemné ochrany a podpory. AVG se rozrostla uživatelská základna na 114 milionů aktivních uživatelů k 31. březnu 2012 a nabízí portfolio produktů, které se zaměřuje na spotřebitele a malé obchodní trhy, včetně zabezpečení internetu, optimalizace výkonu PC, online zálohování, mobilní bezpečnost, ochrany identity a rodinného bezpečnostního software.

O společnosti Zbang It
Zbang It LTD je inovativní technologická společnost, která speciálně navrhla uspořádání a jednoduché a efektivní řešení pro správu velkého množství obsahu, s kterým se lidé na denní bázi setkávají. Zbang vyvinul unikátní technologii komunikačních konektorů, které mohou komunikovat s jakýmkoliv API a převést data do předem definované struktury, která je dostupná, malých rozměrů a plně přenosná.
Tato technologie je implementovaná v MultiMi™ a nabízí uživatelům přístup k emailu, Facebooku, Twitteru a do služeb pro ukládání souborů z jednoho místa. Se stejnou technologií jsme schopni se připojit k technologii AVG LinkScanner a zajistit bezpečné surfování online.

Email: sandra.zouzalova@bestcg.com

Miriam Madrová