AVG Technologies dále podporuje nadaci Krtek

Zaměstnanci AVG vysoutěžili na teambuildingu peníze pro Krtka

PRAHA - 3. července, 2012 – AVG Technologies (NYSE: AVG), poskytovatel internetové a mobilní bezpečnosti pro 114 milionů aktivních uživatelů, se znovu zapojil do boje s dětskou rakovinou. Na kreativní teambuildingové akci získali zaměstnanci firmy díky splnění všech úkolů částku 92 000 Kč, kterou společně věnovali nadaci Krtek. Ta úzce spolupracuje právě s Klinikou dětské onkologie ve Fakultní nemocnici v Brně, domovském městě AVG.

Během čtyř turnusů se do teambuildingové akce zapojilo více než 300 zaměstnanců firmy AVG, kteří strávili odpoledne na motivy Leonarda da Vinciho a jeho objevů. Hlavním mottem letošního teambuildingu byla jedna z hodnot AVG: Vztahy. V rámci jednotlivých týmů se tak plnili bojové úkoly, které zaměstnance přivedly k ukrytým částem letadla podle návrhu samotného Leonarda. Ty pak společně složili do podoby létacího stroje, za nějž získali finanční příspěvek pro nadaci.

„Jsme firma, která se inovacemi živí, proto nám bylo Leonardovo téma blízké,“ řekl Jiří Omelka, VP Human Resources AVG. „Darem nadaci Krtek, se kterou dlouhodobě spolupracujeme, pak naše firemní setkání dostalo další rozměr.“

AVG Technologies pokračuje v dlouhodobé podpoře špičkového onkologického pracoviště ve svém rodném městě Brně. Věnované peníze budou použity na nákup hraček nebo finanční podporu rodičů, kteří zůstávají s nemocnými dětmi v nemocnici nebo doma a často kvůli tomu odejdou z pracovního poměru.

„Dlouhodobá podpora společnosti AVG Technologies nás velmi těší,“ ocenil snahu společnosti Prof. MUDr. Jaroslav Štěrba, Ph.D., předseda správní rady Nadačního fondu dětské onkologie Krtek a přednosta Pediatrické onkologické kliniky ve Fakultní nemocnici v Brně, „ročně se staráme o zhruba 150 dětí, takže jsme opravdu velmi vděční za každý finanční příspěvek.“

Posláním AVG je zjednodušit, optimalizovat a zabezpečit zážitek na internetu, poskytnout klid mysli propojenému světu. Výkonný a snadno použitelný AVG software a služby online poskytují uživatelům kontrolu nad jejich prací na internetu. Výběrem AVG softwaru a služeb se uživatelé stávají součástí důvěryhodného globálního společenství, které těží z vlastních síťových výhod, vzájemné ochrany a podpory. AVG se rozrostla uživatelská základna na 114 milionů aktivních uživatelů k 31. březnu 2012 a nabízí portfolio produktů, které se zaměřuje na spotřebitele a malé obchodní trhy, včetně zabezpečení internetu, optimalizace výkonu PC, online zálohování, mobilní bezpečnost, ochrany identity a rodinného bezpečnostního software.

Miriam Madrová
E-mail:miriam.madrova@avg.com

Zůstaňte v kontaktu s AVG na sociálních médiích