AVG Family Safety chrání děti před online hrozbami nově i na mobilech: iPhone, iPad, iPod a Windows Phone

- Chraňte děti před nevhodnými stránkami online – použijte bezpečný AVG webový prohlížeč pro rodiny, který je k dostání zdarma

AMSTERDAM, 13. června, 2012 – AVG Technologies (NYSE: AVG), poskytovatel internetové a mobilní bezpečnosti pro 114 milionů aktivních uživatelů, dnes vydává aktualizovanou verzi Family Safety® pro iOS® v češtině a úplně nově prezentuje AVG Family Safety pro Windows® Phone.

AVG Family Safety pro Windows Phone a iOS:

• Je bezpečný webový prohlížeč, který chrání děti před nevhodným obsahem, a je zdarma.
  • Chrání celou rodinu před podvody i podvodníky, phishingem nebo potenciálně závadným online obsahem.

"Vzhledem k tomu, že lidé stále víc používají mobilní přístroje pro přístup na sociální sítě a pro hledání na webu, je ochrana těchto zařízení před online hrozbami klíčová," říká J.R. Smith, generální ředitel AVG, "online podvody a útoky jsou na vzestupu a mohou se objevit na jakékoliv platformě, která se připojuje na web. AVG chce chránit svoje uživatele všude, kde se pohybují. Verzí AVG Family Safety pro iOS a Windows Phone přinášíme našim uživatelům klid, že jsou oni sami i jejich děti chráněni před mobilními hrozbami také na těchto platformách."

AVG nyní poskytuje ochranu pro celou rodinu pomocí webového prohlížeče AVG Family Safety uživatelům iPhonů®, iPadů® a zařízení s Windows Phone. Stránky, které budou detekovány jako škodlivé, obsahující podvody nebo malware, budou zablokovány pomocí technologie AVG LinkScanner®. Jde o špičkovou technologii nad rámec zabudované mobilní bezpečnosti poskytované operačním systémem.

Pokud rodiče propojí tuto aplikaci s AVG Family Safety účtem, mohou pomocí webového rozhraní filtrovat možnosti a upravovat seznam povolených a blokovaných stránek na počítači i mobilních zařízeních. Rodiče mohou sledovat online aktivity různých uživatelů a blokovat přístup na sociální sítě a další stránky pro každé dítě zvlášť.

Verze jsou zdarma ke stažení na Windows Phone Marketplace a Apple® App Store nebo také na stránce AVG na www.avg.com/avg-family-safety. Technické požadavky: minimálně Windows Phone 7.5 (Mango) nebo iPhone®, iPad® či iPod® Touch s iOS 4.3. AVG Family Safety pro Windows® Phone je dostupný prozatím jen v angličtině, iOS v češtině.

Více informací o AVG Family Safety® zde:
www.avg.com/avg-family-safety

Více informací o AVG Family Safety® pro iOS zde:
www.avgmobilation.com/support/frequently-asked-questions/ios

Více informací o AVG Family Safety® pro Windows Phone zde:
www.avgmobilation.com/support/frequently-asked-questions/wp

Navštivte AVG Newsroom zde: www.avg.com/press-releases-news

Posláním AVG je zjednodušit, optimalizovat a zabezpečit zážitek na internetu, poskytnout klid mysli propojenému světu. Výkonný a snadno použitelný AVG software a služby online poskytují uživatelům kontrolu nad jejich prací na internetu. Výběrem AVG softwaru a služeb se uživatelé stávají součástí důvěryhodného globálního společenství, které těží z vlastních síťových výhod, vzájemné ochrany a podpory. AVG se rozrostla uživatelská základna na 114 milionů aktivních uživatelů k 31. březnu 2012 a nabízí portfolio produktů, které se zaměřuje na spotřebitele a malé obchodní trhy, včetně zabezpečení internetu, optimalizace výkonu PC, online zálohování, mobilní bezpečnost, ochrany identity a rodinného bezpečnostního software.

Miriam Madrová
E-mail:miriam.madrova@avg.com