Miriam Madrová byla jmenována Senior PR manažerkou v AVG Technologies pro Českou a Slovenskou republiku

Praha, Česká republika – 9. května 2012 AVG Technologies, poskytovatel internetové a mobilní bezpečnosti pro přibližně 108 milionů aktivních uživatelů, dnes oznámil, že se Miriam Madrová stává novou Senior PR manažerkou pro Českou a Slovenskou republiku. Miriam má více než patnáctileté profesionální zkušenosti na poli komunikace, PR, marketingu, korporátní komunikace, public affairs, CSR a veřejné diplomacie.

Dříve než Miriam zahájila spolupráci s AVG, pracovala jako vedoucí oddělení prezentace na Ministerstvu zahraničních věcí Slovenské republiky a byla členkou expertního týmu, který vypracoval ideovou koncepci pro budoucí branding státu „Slovensko: země s potenciálem“. Mezi roky 2006 - 2009 měla na starosti PR, CSR & CPE (Customer & Partner Experience) ve slovenském Microsoftu, kde byla zodpovědná za vývoj, řízení a realizaci místních strategií a programů firemní komunikace a společenské odpovědnosti. Úspěšně řídila program Community Technology Skills, jehož cílem bylo zlepšení digitální gramotnosti na Slovensku.

V letech 2000 - 2006 pracovala Miriam jako vedoucí konzultant a Account Director v komunikační agentuře Omnipublic. Miriam studovala teoretickou kybernetiku na Fakultě matematiky, fyziky a informatiky v Bratislavě.

„V týmu je potřeba nadšených lidí se zkušenostmi. Miriam prokázala schopnost přinášet řešení a výsledky a pro AVG tak bude cenným přínosem,“ řekl Ricardo Adame, Corporate Vice President Global Public Relations.

Při úzké spolupráci s vedením AVG bude Miriam zodpovědná za vývoj, koordinaci a implementaci komunikačních strategií pro český a slovenský mediální trh. Miriam bude podporovat firemní image AVG, strategický komunikační rámec a obchodní priority. Na PR aktivity bude dohlížet ze svého sídla v Praze.

„AVG je zajímavá a progresivní společnost a jsem opravdu ráda, že jsem se mohla přidat k jejímu týmu,“ řekla Miriam Madrová, „Věřím, že díky svým zkušenostem budu pro firmu přínosem, a velmi se na tuto novou pracovní výzvu v mé kariéře těším.”

Posláním AVG je zjednodušit, optimalizovat a zabezpečit zážitek na internetu, poskytnout klid mysli propojenému světu. Výkonný a snadno použitelný AVG software a služby online poskytují uživatelům kontrolu nad jejich prací na internetu. Výběrem AVG softwaru a služeb se uživatelé stávají součástí důvěryhodného globálního společenství, které těží z vlastních síťových výhod, vzájemné ochrany a podpory. AVG se rozrostla uživatelská základna na přibližně 108 milionů aktivních uživatelů k 31. prosinci 2011 a nabízí portfolio produktů, které se zaměřuje na spotřebitele a malé obchodní trhy, včetně zabezpečení internetu, optimalizace výkonu PC, online zálohování, mobilní bezpečnost, ochrany identity a rodinného bezpečnostního software.