AVG + Monkey Business = nezapomenutelný večer!

AVG a Monkey Business oslavili své desetileté výročí v Lucerně

Praha - 17. prosince 2010 – AVG Technologies, výrobce jednoho z nejpopulárnějších volně dostupných antivirových software na světě, slaví tento rok 10. výročí bezplatného antivirového programu AVG Free. Monkey Business, jedna z nejlepších a nejpopulárnějších českých funkových skupin, rovněž slaví 10 let od svého úspěšného vstupu na hudební scénu. Proč tedy nespojit obě významná výročí a neoslavit vše společně během jednoho vánočního koncertu? Více než 2 000 fanoušků se včera skvěle bavilo na koncertě Monkey Business ve Velkém sále Lucerny, na který je zdarma pozvala AVG Technologies.

„Byl to opravdu skvělý zážitek! Chtěli jsme všem našim fanouškům nejen v České republice poděkovat za jejich podporu a jsme velice rádi, že přišli a oslavili naše výročí spolu s námi,“ řekl J. R. Smith, generální ředitel AVG Technologies. „Rovněž jsme velice rádi, že jsme mohli věnovat celý výtěžek z koncertu Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek a pomoci tak v péči o nemocné děti a jejich rodiny. Byla to výborná příležitost, jak popřát krásné Vánoce všem našim fanouškům a věrným uživatelům.“

Ihned po koncertě se většina fanoušků přesunula na afterparty pořádanou v Lucerna Music Baru. AVG distribuovala volné vstupenky online a prostřednictvím sociálních sítí zapojila své fanoušky po celém světě. Do Prahy dokonce přiletělo pět superfanoušků z celého světa, aby si se svými přáteli užili koncert na vlastní kůži.

„Desáté výročí slavíte pouze jednou a my jsme chtěli, aby to bylo pro všechny nezapomenutelné,“ řekl Matěj Ruppert, zpěvák Monkey Business. „Chtěli bychom poděkovat všem fanouškům, kteří přišli na náš koncert a samozřejmě AVG, že nám ho pomohla uskutečnit.“

„Velký dík patří AVG za její štědrý dar a samozřejmě Monkey Business za skvělý koncert,“ řekla Martina Šmuková, prezidentka Nadačního fondu Krtek. „Jejich společný dar nám pomůže v našich resocializačních a vzdělávacích programech, které zajišťujeme pro děti nemocné rakovinou.“

AVG Technologies je přední mezinárodní poskytovatel bezpečnostních řešení. Produkty se značkou AVG chrání 110 milionů počítačů v domácnostech i firmách v celkem 170 zemích světa před stále rostoucím objemem různých typů škodlivého kódu. Společnost se sídlem v nizozemském Amsterdamu má téměř dvě desetiletí zkušeností s bojem proti internetovému zločinu a také jednu z nejmodernějších laboratoří pro detekci internetových hrozeb. AVG Technologies nabízí i volně dostupnou verzi, kterou lze bezplatně stáhnout z internetu, čímž umožňuje začínajícím uživatelům získat základní antivirovou ochranu. Zvýšit úroveň bezpečnosti ve verzi pro jednoho nebo více uživatelů je jednoduché a bez velkých nákladů. Společnost disponuje celosvětovou sítí téměř 6 000 prodejců, partnerů a distribučních týmů včetně Amazon.net, CNET, Cisto, Ingram Micro, Play.com, Wal-Mart a Yahoo!

Siobhan MacDermott
AVG Technologies – Investor Relations