AVG TECHNOLOGIES SLAVÍ DESETILETÉ VÝROČÍ AVG FREE - 2 000 VOLNÝCH VSTUPENEK NA KONCERT MONKEY BUSINESS

Výtěžek z koncertu je určen na konto Nadačního fondu dětské onkologie Krtek

Praha - 18. listopadu 2010 – AVG Technologies, výrobce světově nejpopulárnějšího volně dostupného antivirového software, slaví koncertem české funkové kapely Monkey Business 10. výročí bezplatného antivirového software AVG Free.

„Jsme hrdí na naše české kořeny, a proto bychom rádi tímto koncertem vyjádřili své poděkování našim příznivcům a zaměstnancům, kteří se v průběhu uplynulých deseti let na našem úspěchu podíleli,” řekl J. R. Smith, generální ředitel AVG Technologies. „Náš přístup People Powered Protection založený na komunitní podpoře vytvořil z AVG Free uživatelsky nejpřívětivější software, který je dnes k dispozici. I nadále usilujeme o to, aby značka AVG patřila nejen mezi ty nejznámější v České republice, ale i v zahraničí.”

„Určitě můžeme slíbit překvapení v podobě některých nových písní z alba, na kterém již delší dobu tvrdě pracujeme a můžete se na něj těšit v průběhu příštího roku,“ říká Matěj Ruppert, frontman skupiny Monkey Business. „Těšíme se na všechny naše fanoušky v Lucerně 15. prosince v devět hodin večer.“

AVG nabízí 2000 volných vstupenek na koncert Monkey Business konající se 15. prosince v Lucerně. Jsou k dispozici POUZE na webových stránkách free.avg.com/monkeybusiness, kde uživatelé vyplní jednoduchý kvíz týkající se desetiletého výročí AVG a Monkey Business a zaregistrují svou emailovou adresu. Výhercům bude zaslán email se speciálním číselným kódem Ticketpro. Toto číslo pak musí být předloženo v určených prodejnách Ticketpro, kde si vítězové budou moci vybrat své dvě volné vstupenky.

Na fanouškovské stránce Facebooku a Twitteru (#AVGMONKEY) jsou k dispozici další informace. Nová exkluzivní nahrávka Monkey Business bude dostupná pouze prostřednictvím AVG.

Navíc se společnost AVG Technologies rozhodla k prodeji 150 speciálních VIP vstupenek. Za 1500 Kč si hosté mohou na koncertu dopřát nadstandardní VIP sekci a skvělou afterparty s kapelou v restauraci Como. Výtěžek z VIP vstupenek půjde na konto Nadačního fondu dětské onkologie Krtek.

„Společnost AVG byla vždy skvělým příznivcem Krtka a oceňujeme, že můžeme spolu s ní oslavit její desetileté výročí,” řekla Martina Šmuková, prezidentka Nadačního fondu dětské onkologie Krtek. „Přejeme AVG Technologies ještě větší úspěch i do dalších let.”

O Monkey Business

Funková hudební skupina Monkey Business slaví letos 10 let na hudební scéně a oslavy vyvrcholí vánočním koncertem 15. prosince v Lucerně, který se díky významnému partnerovi, společnosti AVG Technologies, uskuteční zcela zdarma. Fanoušci se mohou opět těšit na energií nabitou show, zajímavé kostýmy a na překvapení v podobě do poslední chvíle utajovaných hudebních hostů. Skupina se proslavila mnoha písněmi jako například Piece of My Life a My Friends.

AVG Technologies je přední mezinárodní poskytovatel bezpečnostních řešení. Produkty se značkou AVG chrání 110 milionů počítačů v domácnostech i firmách v celkem 170 zemích světa před stále rostoucím objemem různých typů škodlivého kódu. Společnost se sídlem v nizozemském Amsterdamu má téměř dvě desetiletí zkušeností s bojem proti internetovému zločinu a také jednu z nejmodernějších laboratoří pro detekci internetových hrozeb. AVG Technologies nabízí i volně dostupnou verzi, kterou lze bezplatně stáhnout z internetu, čímž umožňuje začínajícím uživatelům získat základní antivirovou ochranu. Zvýšit úroveň bezpečnosti ve verzi pro jednoho nebo více uživatelů je jednoduché a bez velkých nákladů. Společnost disponuje celosvětovou sítí téměř 6 000 prodejců, partnerů a distribučních týmů včetně Amazon.net, CNET, Cisto, Ingram Micro, Play.com, Wal-Mart a Yahoo!

Siobhan MacDermott
AVG Technologies – Investor Relations