Plnou parou vpřed: AVG Technologies sponzorují závodní tým Janík Motorsport

Přední český poskytovatel internetového a mobilního zabezpečení oznamuje partnerství s úspěšným českým závodním týmem

AMSTERODAM a PRAHA 5. května 2011 - AVG Technologies, přední český poskytovatel bezpečnostního software, se spojil s profesionálním českým závodním týmem Janík Motorsport. Spolupráce má za cíl zvýšit povědomí o bezpečnosti v online světě.

Janík Motorsport se účastní závodů formule 3000 a do vrchu v celé České republice a Evropě. Zakladatel, majitel a jezdec Václav Janík je prvním Čechem, kterému se podařilo s formulí 3000 zvítězit. Před tímto úspěchem v roce 2010 získal titul Mistra Evropy za rok 2009 a v roce 2008 skončil na šampionátu Mistrovství Evropy třetí.

„Závody automobilů jsou napínavý a nebezpečný sport, stejně jako může být i surfování po internetu. AVG věří, že každý, kdo je připojen na internet ze svého počítače či mobilu, by měl být chráněn,” řekl J.R. Smith, generální ředitel AVG Technologies. „Jsme nadšeni z našeho partnerství s Václavovým týmem a v roce 2011 jim přejeme velmi bezpečnou a úspěšnou sezónu.”

Stovky tisíc fanoušků se zúčastňují těchto napínavých závodů po celé Evropě a AVG těší, že může podporovat tento velmi úspěšný český závodní tým. S logem AVG na závodním automobilu chce společnost uživatelům a divákům závodů připomenout online bezpečnost a hrozby, které jsou spojené s novým digitálním životním stylem při používání počítačů, tablet či mobilních přístrojů.

„Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s AVG Technologies, protože bezpečnost je pro nás oba důležitá,” řekl Václav Janík, majitel Janík Motorsport. „Vážíme si jejich podpory a těšíme se, že toto partnerství pomůžeme zvýšit povědomí o online bezpečnosti.”

AVG Technologies je globální poskytovatel bezpečnostních řešení, který chrání více než 120 milionů zákazníků a malých firem ve 170 zemích světa před stále narůstajícími internetovými hrozbami, viry, spamy, kybernetickými podvody a hackery na internetu. AVG má téměř dvě desetiletí zkušeností v boji proti internetovému zločinu a jednu z nejmodernějších laboratoří pro detekci, prevenci a boji s internetovými hrozbami pocházející z celého světa. Volně dostupná verze AVG umožňuje začínajícím uživatelům získat základní antivirovou ochranu a posléze velice jednoduchým způsobem zvýšit úroveň bezpečnosti. Společnost disponuje celosvětovou sítí téměř 6 000 prodejců, partnerů a distributorů včetně Amazon.com, CNET, Ingram Micro, Play.com, Wal-Mart a Yahoo!

O závodním týmu Janik Motorsport

Janíková Pavlína
pavlina@janik-motorsport.com

Tereza Procházková