Beoordelingen door klanten

Vooraanstaande bedrijven en instituten over de hele wereld maken gebruik van de beveiligingsproducten van AVG. Veel ondernemingen vertrouwen op AVG als een sterke partner op het gebied van gegevensbeveiliging en privacy.

VERENIGDE STATEN

AARP Tax-Aide Foundation

AARP Tax-Aide Foundation
Houdt toezicht op uiteenlopende programma's voor ouderen en hulpbehoevenden.
"Ik krijg veel geïnfecteerde e-mail binnen, maar deze software heeft ze allemaal onderschept. Er zijn geen virussen meer doorgekomen sinds ik AVG AntiVirus gebruik. Het bevalt me uitstekend."
David Inman, lid technologiecommissie van Tax-Aide National 
Download PDF

Big Thought, A Learning Partnership

Big Thought, A Learning Partnership
Een educatief samenwerkingsverband met een missie om kinderen te inspireren, nieuwe mogelijkheden te bieden en tot elkaar te brengen door middel van scholing en kunst.
“Al onze communicatie met leveranciers, kunstenaars en sponsoren (en natuurlijk de deelnemers aan het programma) is cruciaal voor ons succes. Deze communicatie moet absoluut virusvrij zijn.”
Karim Virani, IT-directeur
Download PDF

Immanuel Broadcasting Network

Immanuel Broadcasting Network
IBN is een netwerk van radiostations in de Amerikaanse staten Georgia, Alabama en Tennessee.
“In de wereld van vandaag moet je voorkomen dat je systemen worden geïnfecteerd via een vertrouwde bron.”
Billy Williams, systeembeheerder
Download PDF

Overton's, Inc.

Overton‘s, Inc.
Het grootste watersportbedrijf ter wereld.
“Ik kan dit product absoluut aanbevelen aan andere IT-managers die op zoek zijn naar een uitstekende virusbeveiliging voor een fractie van de prijs.” “Ik was erg verbaasd. De prijs van het AVG-product voor bedrijven is 75% LAGER dan alle andere aanbiedingen die we hebben ontvangen en biedt bovendien functies waar we normaal gesproken extra voor moeten betalen.”
Owen Stevens, IT-manager


„Ik kan er niet over uit hoeveel van mijn vrienden hun antivirusprogramma door AVG hebben vervangen en er net zo tevreden over zijn als ik!”
Dale W. Horn

TSJECHISCHE REPUBLIEK

Ceská podnikatelska pojistovna

Ceská podnikatelska pojistovna
CPP is een Tsjechische verzekeringsmaatschappij, opgericht in 1995.

CESKA TELEVIZE

CESKA TELEVIZE
De Tsjechische staatstelevisie is een onafhankelijk tv-station met de functies en verplichtingen van een publieke zender.

Fakulta informacnich technologii VUT v Brne

Fakulta informacnich technologii VUT v Brne
Faculteit Informatietechnologie aan de Technologische Universiteit van Brno. Het curriculum van de faculteit is in overeenstemming met de beginselen van de Bologna-verklaring over de ontwikkeling van tertiair onderwijs in Europa.

FN MOTOL

FN MOTOL
Een van de grootste ziekenhuizen in de Tsjechische Republiek en Europa. Dit ziekenhuis levert een uitgebreid dienstenpakket, van basisgezondheidszorg tot zeer gespecialiseerde medische zorg.

Lekarska fakulta Univerzita Karlova

Lekarska fakulta Univerzita Karlova
Faculteit Geneeskunde van de Karelsuniversiteit in Praag. Dit is de oudste universiteit van Tsjechië, opgericht in 1348.

Plzensky prazdroj, a.s.

Plzensky prazdroj, a.s.
Plzensky Prazdroj is een toonaangevende Europese bierbrouwerij, een symbool voor alle Tsjechische brouwerijen en een succesvol onderdeel van de wereldwijde SABMiller-groep. Deze brouwerij wil een duurzame bierproducent zijn en gaat een bredere maatschappelijke verantwoordelijkheid niet uit de weg. De bekendste bieren zijn Pilsner Urquell, Gambrinus en Radegast.

Technicka univerzita Liberec

Technicka univerzita Liberec
De geschiedenis van de Technische Universiteit van Liberec begint in 1953, toen het Technisch College voor Werktuigbouwkunde werd opgericht. De oprichting van de universiteit was een logisch resultaat van de economische en culturele langetermijnontwikkeling van de regio, waar van oudsher textiel en textielmachines werden geproduceerd.

Volksbank CZ, a.s.

Volksbank CZ, a.s.
Een universele handelsbank met een breed assortiment producten en diensten.

AUSTRALIË

Hillcrest Christian College

Hillcrest Christian College
Hillcrest Christian College is een algemene christelijke school voor basisonderwijs.
“We hebben nu 350 licenties voor AVG en we zijn er erg tevreden over, vooral vanwege het gemak waarmee we het programma kunnen distribueren naar al onze netwerkcomputers.”
Jeff Smith, IT-manager

Silvan Australia Pty. Ltd.

Silvan Australia Pty. Ltd.
Silvan is sinds de oprichting in 1962 altijd een pionier geweest op het gebied van ontwikkeling en productie van landbouwmachines.
“We zijn ontzettend blij met AVG. De vele functies en de lage kosten overtreffen alles wat we tot nu toe hebben gezien.”
Paul Goucher, IT-ondersteuning

Wyndham Telecentre

Wyndham Telecentre
Onderdeel van een netwerk van 114 centra die technologie leveren aan kleine gemeenschappen in de staat Western Australia.
“Toen ik het uitprobeerde, was ik meteen onder de indruk van de klantenservice. Ik realiseerde me dat AVG AntiVirus precies is wat onze computers nodig hebben.”
Natika Hawes-Wright, coördinator van Wyndham Telecentre
Download PDF

Banora Computer Sales & Service
“Hun team is altijd beschikbaar wanneer we hulp nodig hebben bij het maken van backups of het repareren van de computer van een klant of kennis. Ga zo door en houd de passie voor het product vast.”
Philip Hung

Rathouse Computing Services
“AVG is eenvoudiger te gebruiken dan andere programma's en ik heb gemerkt dat AVG vaak virussen ontdekt die over het hoofd worden gezien door eerder geïnstalleerde beveiligingssoftware.”
Andrew Dunreath-Cooper

RAW IT
“De nieuwe AVG heeft op een fantastische manier weerstand geboden aan alle mogelijke pogingen om mijn besturingssysteem te saboteren. Ik kan het zonder meer aanbevelen aan iedereen die met zijn computer verbinding wil maken met het internet. Het is eenvoudig te gebruiken, en bestellen is een fluitje van een cent. En omdat de antispyware- en antivirusfuncties zijn samengevoegd, worden scans en updates sneller uitgevoerd.”
Russell Luck, eigenaar


„Ik ben vooral te spreken over de e-mailscanner. Alle binnenkomende en uitgaande e-mails en bijlagen worden automatisch gescand, waarbij in een klein venster wordt weergegeven wat er precies gebeurt. Wanneer ik iets download, zie ik bijvoorbeeld een compact informatievenster met drie soorten gegevens: voltooid percentage van de download, voortgang van het scanproces en voortgang van de overdracht naar mijn e-mailprogramma. Zo krijg ik precies de benodigde informatie, zonder dat het storend is. Ik vind jullie software briljant en eenvoudig te begrijpen. Elke dag om 9:00 uur wordt er automatisch een update uitgevoerd. De prijs is heel redelijk en ik ben niet van plan over te stappen op een andere leverancier. Integendeel, begin januari 2007 vraag ik een verlenging aan.”
Allan Lane, Perth, Western Australia


“Ik ben een zeer tevreden gebruiker van AVG Professional. AVG Pro redt vijf of zes keer per dag mijn computersysteem door virussen, Trojaanse paarden, wormen en downloaders te elimineren. In mijn ervaring laten de producten van de concurrentie allemaal wel eens een bedreiging door de vingers glippen. Vervolgens vermenigvuldigen deze bedreigingen zich en voordat je het weet geeft je computer er de brui aan. Of erger: je kunt ook geconfronteerd worden met identiteitsdiefstal en financiële schade door leeggeroofde bankrekeningen of creditcardfraude.”
Allan Barker, Australia


“Bedankt voor dit fantastische product. Eindelijk heb ik een antivirusprogramma dat geweldig werkt. Mijn familie gaat op jullie product overstappen en wanneer ik mijn vrienden heb gesproken, gaan ook zij het gebruiken.”
Chris Phantom, Australia


“De evaluatieversie kon eenvoudig worden geïnstalleerd en werkte uitstekend. Deze versie vond en elimineerde maar liefst tien (!) virussen die mijn computer hadden geïnfecteerd en die volledig over het hoofd waren gezien door mijn vorige beveiligingssoftware (al is die naam wat te veel eer). Bedankt voor de geweldige service. Ik ben onder de indruk.”
Bill Dixon, Tasmanië, Australia


“Met AVG heb ik gevonden wat ik al zo lang zocht: een programma met complete bescherming en ultiem gebruiksgemak, dat mijn computer beveiligt en alle ongewenste fenomenen van het internet buiten de deur houdt. Na de evaluatieperiode zal ik AVG aanschaffen, zo groot is mijn vertrouwen in dit product, het gebruiksgemak en de ondersteuningsservices. En niet te vergeten de kwaliteit, de snelheid en de frequentie van de updates voor de virushandtekeningen... Ik ben helemaal verkocht!!”
David Venn


„AVG is veel meer dan een antivirusprogramma. Het is een compleet systeem dat naadloos aansluit op de activiteiten en prestaties van de computer.„
Roger Jeakings, Nieuw-Zeeland

BRAZILIË

ASSIM – Grupo Hospitalar do Rio de Janeiro

ASSIM – Grupo Hospitalar do Rio de Janeiro
Assim is een zorgverzekeraar met verantwoordelijkheid voor meer dan 30 ziekenhuizen in de regio Rio de Janeiro.
“We hadden veel virusproblemen op onze computers. We hebben een aantal bekende merken antivirussoftware getest en we hebben gekozen voor AVG. We zijn begonnen met een licentie voor twee jaar en we hebben de licenties nu al verlengd voor nog eens twee jaar. We zijn heel tevreden over de prestaties van het product. Een van de belangrijkste redenen om voor AVG te kiezen, was de AVGADMIN-module voor extern beheer. Met AVGADMIN kan ik al mijn computers beheren (inclusief de computers buiten ons gebouw) en updates plannen op de meest geschikte tijdstippen. Als gevolg hiervan is het aantal hulpvragen voor ons ondersteuningsteam aanzienlijk gedaald.”
Raphael Correia de Sá, supportmedewerker

Domo Soluções

Domo Soluções
“Hoewel we ook samenwerkingsovereenkomsten hebben met andere fabrikanten van beveiligingsoplossingen, onderscheidt Winco zich op het gebied van ondersteuning en het constante streven naar een betere relatie met zijn afzetkanalen.”
Clarissa S. Chagas, financieel directeur

Fidelize TI

Fidelize TI
Fidelize is een IT-bedrijf dat diensten levert op het gebied van customers relationship.
“Toen we op zoek waren naar een antivirusoplossing, hebben we de belangrijkste producten op de markt getest. Daarna hebben we direct gekozen voor AVG. Niet alleen is het de meest kosteneffectieve oplossing, maar we constateerden ook dat het tevredenheidsniveau onder AVG-gebruikers hoog was, zowel bij grote als bij kleine bedrijven.”
José Lage, directeur

Strattus Software

Strattus Software
“Wij verkopen AVG-producten vanwege de uitstekende relatie met de distributeur, de prima commerciële voorwaarden en de fantastische technische ondersteuning. Bovendien zijn onze klanten tevreden met de oplossingen van AVG, die altijd aan hun verwachtingen voldoen.”
Leandro Barros, directeur verkoop en marketing

Winco

Winco
“We zijn al jaren heel tevreden over onze relatie met Grisoft. Niet alleen kunnen onze klanten kiezen uit een uitstekend assortiment beveiligingsoplossingen, maar we krijgen ook alle gewenste ondersteuning, waar nodig aangepast aan de specifieke vereisten van de Braziliaanse markt.”
Mariano Sumrell Miranda, directeur marketing

FRANKRIJK

AFPA Tarbes

AFPA Tarbes
Centrum voor volwasseneneducatie in Tarbes.
“De belangrijkste reden om te kiezen voor AVG was natuurlijk de beveiliging, maar ook de prijs speelde een rol. In de twee jaar dat we AVG nu in onze AFPA-kantoren in Tarbes gebruiken, hebben we nog geen virusaanvallen meegemaakt. Dankzij een hoogwaardig beleid voor toegangsbeheer ligt AVG een straatlengte voor op de concurrentie. Veel gebruiksgemak, een snelle implementatie, een laag bronnengebruik, effectiviteit en ondersteuning voor meerdere platforms (Windows of Linux): AVG heeft het allemaal!” 
Clovis Vassiliu, IT-manager van AFPA, Tarbes

Dekra Veritas France

Dekra Veritas France
DEKRA Veritas is de Franse marktleider op het gebied van technische autokeuringen (APK). Het netwerk van Dekra omvat meer dan 1500 centra verspreid over heel Frankrijk.
“We zijn zeer tevreden en erg blij dat we hebben gekozen voor AVG. Het is eenvoudig te installeren, gemakkelijk in het gebruik, compatibel met onze apparatuur en het biedt effectieve beveiliging. Kortom: AVG voldoet ruimschoots aan al onze eisen voor een heel redelijke prijs. AVG is een zeer veelzijdig en aanpasbaar product, dat we hebben kunnen afstemmen op de complexe vereisten van de IT-apparatuur in onze 1500 centra.”
Kader Laribi, technisch manager Dekra Veritas France

Creil City Hall

Stadhuis van Creil
Het stadhuis van Creil (met een netwerk van 500 computers) is verantwoordelijk voor meer dan 30.000 burgers.
“We ontdekten al snel hoe effectief de AVG-software was toen deze een virus detecteerde en verwijderde dat al maanden aanwezig was op ons IT-systeem. We werden niet alleen over de streep getrokken door de technische aspecten van het AVG-product, maar ook door de kwaliteit van het contact met de medewerkers van Square, die dynamisch zijn, snel reageren, luisteren naar wat we te zeggen hebben en onze opmerkingen serieus nemen tijdens het bijwerken en ontwikkelen van de oplossingen. Bovendien zijn de prijzen heel aantrekkelijk voor gemeentelijke instanties zoals de onze.”
Gilles Guilhem, IT-manager stadhuis van Creil


“Ik weet bijna niets over computers maar het is me in mijn eentje gelukt om AVG te installeren. Het is echt heel eenvoudig. Omdat ik zeker wilde weten dat ik alles goed had gedaan, nam ik contact op met de helpdesk van AVG. Ze luisterden goed naar me, waren heel vriendelijk en bevestigden dat het product inderdaad correct was geïnstalleerd. Ik voel me nu volledig beschermd en ik weet dat ik op ze kan rekenen als ik hulp nodig heb.”
Roland Delvaux, gepensioneerde


“Sinds ik AVG AntiVirus heb geïnstalleerd, is het net of mijn computer vleugels heeft gekregen want er worden amper nog systeembronnen gebruikt. Heel wat anders dan bij mijn eerdere antivirusproduct! AVG wordt elke keer na het opstarten van de computer automatisch bijgewerkt en het is een geruststellende gedachte om te weten dat overal voor wordt gezorgd. Op mijn computer staan belangrijke patiëntendossiers waarmee absoluut niets mag gebeuren. Tot nu toe heeft AVG alle virussen geblokkeerd die hebben geprobeerd mijn gegevens te infecteren.”
François Jullian, arts

PORTUGAL

CPCDI

CPCDI
CPCDI is in 1991 opgericht als verkooporganisatie voor IT-producten. CPCDI verkoopt uitsluitend aan dealers en voert meerdere merken. In 2005 bedroeg de omzet meer dan 260 miljoen euro. In Porto (de hoofdvestiging) en Lissabon staan kantoorgebouwen, een magazijn en technische afdelingen.

FLUXODATA – SOMELOS GROUP

FLUXODATA – SOMELOS GROUP
Somelos is opgericht in 1958; het is hoofdzakelijk een textielgroep, gevestigd in het noorden van Portugal, een gebied met een lange traditie in textiel en erkend als centrum voor textielonderzoek en -technologie. De belangrijkste activiteiten van de groep zijn de productie van katoen en gemengde garens, geweven overhemdstof en sportkleding, inclusief verven en afwerking. Het bedrijf is georiënteerd op export en levert producten aan alle continenten, maar heeft de Europese Gemeenschap als belangrijkste markt en Italië als belangrijkste exportbestemming.

THE CALOUSTE GULBENKIAN FOUNDATION

DE CALOUSTE GULBENKIAN FOUNDATION
Een particulier Portugees instituut voor dienstverlening dat zich richt op de terreinen van kunst, liefdadigheid, wetenschap en onderwijs. Het instituut is opgericht met fondsen uit de nalatenschap van Calouste Sarkis Gulbenkian; het huishoudelijk reglement is op 18 juli 1956 goedgekeurd door de Portugese overheid.

Medical Board

Medisch college
Noordelijke regio
In november 1898 bsloot een kleine groep artsen met „zelfvertrouwen en vastberadenheid“ tot de oprichting van een handelsorganisatie voor Portugese artsen, met het doel de aangesloten leden te beschermen tegen „provincie en hoofdstad.“ Het in Lissabon gevestigde Potugese Medisch Genootschap is bekend geworden onder de naam Associação dos Médicos Portugueses, het eerste in zijn soort.

The Instituto Gulbenkian de Ciência

Het Instituto Gulbenkian de Ciência
Het Instituto Gulbenkian de Ciência (IGC) is een particulier onderzoeksinstituut dat zich richt op biomedisch onderzoek en onderwijs. Het IGC opereert als „gastinstituut“ en biedt uitstekende faciliteiten en diensten aan buitenlandse en Portugese onderzoeksgroepen of afzonderlijke wetenschappers.
“Nadat we twee jaar met de netwerkeditie van AVG hadden gewerkt, waren we erg gelukkig met onze keuze. Het aantal incidenten met virussen is in de afgelopen twee jaar verwaarloosbaar geweest – een zeer goede prestatie, gezien de uitdaging – en de centrale bewaking en het beheer van antivirusconfiguraties op werkstations hebben ons, mede dankzij de eenvoudige implementatie, ontelbare uren aan ondersteuning en onderhoud bespaard.”
João Tiago Sousa

SPANJE

De gemeenteraad van Barcelona
“Wij zijn erg blij met de keuze van de gemeenteraad voor deze oplossing waarin de nieuwste antispyware- en antivirustechnologie wordt gecombineerd met een eenvoudige, gemakkelijk te gebruiken interface. Bovendien biedt ons bedrijf 24 x 7 ondersteuning aan medewerkers en burgers om permanente beveiliging te garanderen tegen het toenemende aantal computer- en cyberbedreigingen.”
Ignasi Camp, directeur van Envolment

DUITSLAND

“Ik ben al vele jaren klant en ik heb veel vertrouwen in AVG. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Tegelijkertijd beschermt het de systeembronnen, en de automatische updates bieden een perfecte beveiliging. De klantenservice is voorbeeldig.”
Josef Hiestand


“Ik ben volledig tevreden met AVG AntiVirus. Ik heb al een aantal antivirusprogramma's getest. Geen enkel ander programma werkte zo eenvoudig als AVG.”
Elfride Sibr

VERENIGD KONINKRIJK

Formula 1 team at the forefront of racing technology

Spyker Formule 1 Team
„Het besluit om AVG Internet Security-software te gebruiken voor alle IT-infrastructuur van het team, zowel in de fabriek als on the road, was gebaseerd op het feit dat het product maar heel weinig systeembronnen gebruikt en is uitgerust met bekroonde antivirustechnologie. De oplossing biedt een perfect evenwicht tussen snelheid en veiligheid in deze veeleisende omgeving.“
Adrian Collinson, Head of IT
Download PDF


Sequence Collective Ltd
“I would say that the best part with AVG is its Support team. Whenever I contacted AVG I got a prompt response with detailed explanation to configure and Fix the issue.”
Srini Reddy, Cardiff

Arriva Trains Wales

Arriva Trains Wales
Een van de 30 grootste spoorwegmaatschappijen in Groot-Brittannië.
„Onze netwerkbeheerder gebruikte thuis AVG AntiVirus en hij was heel enthousiast over de geleverde service. We besloten de netwerkversie van AVG te testen en we waren dolblij met de resultaten. Kort nadat de evaluatieperiode was gestart, kregen we een virus dat niet door ons vorige antivirusproduct werd opgemerkt, maar dat wel onmiddellijk werd onderschept door AVG. De beslissing was daarna niet moeilijk meer.” “Tot nu toe heeft AVG alle uitbraken van netwerkvirussen voorkomen. Niet alleen de antivirussoftware werkt foutloos, maar ook de uitstekende functies voor extern beheer hebben ons heel veel opgeleverd.”
Richard Smee, manager IT-applicaties
Download PDF

Pinewood Technologies

Pinewood Technologies
Toonaangevend leverancier van beheersystemen voor distributeurs.
“Toen de licentie van onze vorige leverancier moest worden verlengd, gingen we op zoek naar andere opties. We waren ervan overtuigd dat er alternatieven moesten zijn die meer waar voor ons geld konden bieden. Bovendien wilden we een oplossing vinden die in de kern ongewijzigd blijft, ongeacht de computer waarop de oplossing wordt geïnstalleerd. Onze vorige leverancier had verschillende producten voor servers en voor clients.” “We zijn heel blij met de prestaties van AVG. We hebben echt waar voor ons geld gekregen.”
Ryan Pain, IT-manager

The Royal National Institute of the Blind

The Royal National Institute of the Blind
Dit is de grootste liefdadigheidsinstelling van het Verenigd Koninkrijk, die informatie, ondersteuning en advies biedt aan meer dan twee miljoen mensen met een visuele handicap.
“AVG is bijzonder effectief in het voorkomen dat virussen ons netwerk binnendringen. Naar mijn mening is het vrijwel onmogelijk een antivirusoplossing te vinden die nog kosteneffectiever is dan AVG.”
Les Thorley, manager beveiliging van bedrijfsnetwerken
Download PDF

Trafford General hospital
Het eerste NHS-ziekenhuis in het land, opgericht in 1948.
“AVG kost niet alleen minder om te implementeren, maar heeft ook een ondersteuningslicentie van twee jaar in plaats van de eenjarige licentie die we kennen van de meeste andere antivirusproducten.”
Peter Johnson, IT-manager
Download PDF


“Ik ben aanvankelijk overgestapt op AVG vanwege de kosten, maar ik ontdekte al snel dat het effectiever functioneerde en de computer minder afremde dan het duurdere product van de concurrent, dus vanaf nu blijf ik AVG gebruiken.”
Roger Watling, Essex


“Permanente beveiliging zonder inbraken en zonder dat ik iets hoef te doen, dat is wat ik te zien krijg van AVG.”
Leo Mercier, Truro


“Vertroetelt mijn systeem als een moeder haar kind! Nog goedkoop ook!” 
Vincent Traynor, Dublin, Ierland


“Heb nog geen enkel probleem gehad met AVG in feite toen mijn systeem crashte en ik het weer aan de praat kreeg was AVG de eerste die op mijn e-mail reageerde met aanwijzingen hoe ik mijn antivirus weer aan het werk kon krijgen. Uitstekende service.”
Paul Goodwin, Brighton


“Een eenvoudig en veilig product van een bedrijf dat in service gelooft.“
James Hume, Stirling, Schotland


Westlands School & Technology College

Westlands School & Technology College
Deze school neemt deel aan een nationaal proefproject om informatietechnologie op te nemen in alle onderdelen van het curriculum en speelt bovendien een belangrijke rol bij het opleiden van leraren op het gebied van IT-toepassingen.
“AVG AntiVirus zorgt voor een uitgebreide antivirusbeveiliging, waardoor onze leerlingen zich volledig op de IT kunnen concentreren.”
Tony Bennett, ICT-manager
Download PDF

CPR Works Ltd
”We hebben als bedrijf van webontwerpers en copywriters AVG al jaren gebruikt. Volgens ons is er geen beter antivirusprogramma, en hun technische ondersteuning is echt van de spreekwoordelijke bovenste plank.“
Colin Carr, directeur

Empire Interactive

Empire Interactive
“AVG is easy to use, yet has all the power needed to protect our computer systems. In three words Fast Simple Safe.“
Andrew Ericson, Senior IT Manager

Martin Grant Homes Ltd
“1. Install it, and forget it. 2. It takes care of itself, as it takes care of you. 3. The easy going protector 4. A Vigilant Guardian protecting you when at work or play.”
Len Lennard, Senior Architectural Technician

Matt Garcia Design Studio

Matt Garcia Design Studio
“Our design agency chooses AVG not only for its simplicity and power but sheer seamlessness with which it operates behind our many applications, allowing us to conduct our business not only with confidence but without hindrance.”
Matt Garcia, Managing Director

CANADA

Elections Alberta

Elections Alberta
Impartial and effective administer of the electoral process within the Canadian province.
“I had used AVG AntiVirus software on my computers at home for the past few years and thought it was a good solution for us here at Elections Alberta.”
Tom de Beyer, Director of the Register of Electors and System Support

FM-CFS Canada

FM-CFS Canada
A not-for-profit organization dedicated to advancing education, research, and treatment of Fibromyalgia and Chronic Fatigue Syndrome.
“All of the people we touch through our organization must be assured that any communication coming from us is professional and trustworthy. And since e-mail is a critical communication tool for us, AntiVirus protection is a must.”
John Ernst, Executive Director of FM-CFS Canada

BELGIË

DL TECH
In contrast to other anti virus programs AVG is slackening our systems for the absolute minimum. All spy-wares and other ad-wares are efficient blocked out. Our systems, outgoing and incoming mails are perfectly protected. Advised out of many others.
Jan Stroobant, Purchasing & Marketing Director

Echo NV
ECHO is a big international company who produce floor elements.
Our IT personnel was using for a while AVG free at their home computers. At the moment that ECHO was looking for a antivirus program that was not consuming to much system resources but guaranteed a high level of virus protection, our choice for AVG was quickly done…
Erwin Geeroms, Network Administrator