Mike Foreman

Mike Foreman

Senior VP en General Manager, AVG Business

AVG TECHNOLOGIES

Mike leidt AVG Business dat producten en services levert die zijn ontworpen om bedrijven te beschermen en IT-beheer te vereenvoudigen. Hiertoe behoren onder andere geïntegreerde cloudbeveiliging en oplossingen voor bewaking en beheer op afstand die zijn gebouwd voor IT-providers, leveranciers van beheerde services en hun klanten—en beveiligingsproducten voor kleine bedrijven.

Mike is bij ons sinds 2007 en was Managing Director voor het Verenigd Koninkrijk en Senior Vice President voor Global Sales. In die functies maakte Mike van AVG Technologies de belangrijkste speler op het gebied van antivirusproducten voor consumenten, sponsorde hij strategische overnamen en heeft hij onze wereldwijde distributiekanalen uitgebreid. Tegenwoordig is hij bezig met de ontwikkeling van ons internationale bedrijfs- en partnernetwerk.

Voordat hij bij ons kwam, was Mike Managing Partner bij F1 Services, een partner van AVG in het Verenigd Koninkrijk. Bij F1 heeft hij de online verkopen van het bedrijf, kanalen voor wederverkopers en een afdeling voor lokale klantenservice en technische ondersteuning opgezet en uiteindelijk heeft hij het bedrijf verkocht aan AVG.

Mike heeft een B.Sc. (Hons) van Coventry University en tot zijn specialiteiten behoren Sales, Operations, Strategic Planning, Business Management, Customer Service en Technical Support.

Foto met hoge resolutie downloaden